Termékek

A teljesség igénye nélkül:

Arculati elemek tervezése

Teljes körű arculati tervezés a logótól a grafikai elemekig. Elfogadott logó alapján, nyomtatott arculati elemek ( levélpapír, névjegykártya, boríték, dosszié) tervezése. Kész arculat alapján hirdetések összerakása, mutációk készítése.

Levélpapírok, névjegyek, pecsétek

A cég megtervezett arculatához illeszkedő, azt követő kisarculati elemeinek gyártása. Szívesen segítünk az elképzelések formába öntésében is szakmai tanácsokkal, ha még nem teljesen körvonalazódtak.

Gyűrűs mappák

Lefűzéshez használt irattartó, melynek előnye, hogy tartalma cserélhető. „O” vagy „D” alakú, 2 vagy 4 gyűrűs szerkezettel, akár egyedi méretben, külön plusz zsebbel vagy tasakkal ( CD, DVD számára) is készülhet.

Dossziék, mappák

Szép csomagolást és praktikus tartót biztosít árajánlatok, ismertetők átadásakor, prezentációk, kiállítások, üzleti találkozók alkalmával. A várható iratanyag mennyiségétől függően változhat a gerinc vastagsága. Meglévő szerszámaink felhasználásával költséghatékonyan gyártható, vagy nyomatlan ragasztott füllel, akár egy darabtól is rendelhető.

Cégismertetők

A piaci szereplők között bemutatkozni, termékeket, szolgáltatásokat, akciókat megismertetni prospektusokkal tudunk nyomtatott formában. Méretben és kivitelben ezek széles spektrumon mozognak, céltól függően változik a mondanivaló és ezzel a terjedelem is.

Papírtáskák

Kézbe vehető reklámhordozója a cégnek egy szép és hasznos táska. Több méretben készülhet kiviteltől függően, de természetesen egyedi méretben is gyártható. A táska füle lehet papír szalag-, sodrottfüles vagy zsinórfüles kivitelű.

Szórólapok, leporellók

Hosszú idők óta használt eszköze az információk átadásának írott formában. Akár egy termékről, akár egy akcióról, játékról legyen szó.

Borítékok, tasakok

A céges kis arculat részét képezik a borítékok, tasakok. Ugyanakkor rendezvények meghívóihoz, akciók kiküldéséhez is gyakran készülnek. Elérhetők nálunk szabványos méretekben, szilikonos záródással, bélésnyomott vagy bélésnyomatlan változatban.
Bővebb információkat a digitalisboriteknyomtatas.hu weboldalunkon talál.

Önátírós tömbök

Áru átvételnél, szállítás, szolgáltatásnyújtás esetén (például javítás, megőrzés) hasznos az adatokat, több példányban leírni, hogy mindenkinek legyen saját dokumentuma. Ezek azonos sorszámot tartalmaznak, így később erre lehet hivatkozni, vagy ez alapján visszakereshetők. Attól függően mennyi másolat kell, a tömbök lehetnek 2 vagy 3 példányosak.

Kezelési útmutatók

A gyártónak kötelessége a törvényben meghatározott dokumentummal termékét ellátni. Ezek egyike a kezelési útmutató, amit akkor is el kell készíteni, ha több ezer darab, áru kerül eladásra és akkor is, ha csak pár. Mindkét esetben tudunk segíteni a gyártásában és a tördelésében is.

Grafikai tervezés, tördelés

Ha még nincs nyomda kész anyaga, ne essen kétségbe. Vállaljuk a nyomdai anyagok teljes körű grafikai tervezését, valamint könyvek tördelését is. Ha már van meglévő anyaga, de az nem nyomdakész, akkor sincs probléma, mert a hibásan leadott anyagok nyomdai előkészítését is vállaljuk.

Könyvek

Legyen szó kemény- vagy puhatáblás, ragasztókötött vagy cérnafűzött könyvekről szabvány vagy egyedi méretben, nálunk nem jelent problémát. Vállaljuk a könyvek tördelését és a borító tervezését valamint a könyv teljes körű nyomdai kivitelezését, akár 1 példánytól is.

Katalógusok, újságok

Kis és közepes példányszámú katalógusok és újságok, időszakos kiadványok nyomtatása, kiváló minőségben. Különszámok, minta számok, behúzások gyártása sem jelent problémát.

Spirálozott füzetek, irkatűzött prospektusok

Kiadványok, füzetek esetében többféle kötészeti kivitelezésből lehet választani. Ilyen a spirálozás és az irkatűzés. A spirál lehet fekete, fehér és ezüst fém iker spirál. Az irkatűzés történhet hagyományos vagy omega kapoccsal.

Attrapok, displayek, woblerek

Rendezvényekre, éttermekbe, különböző akciókhoz használható termékek, melyek reklámfelületként funkcionálhatnak. A woblerek esetében variálható különféle egyedi formákkal, ami éppen az aktuális eseménynek megfelelő.

Dobozok

Dobozkartonok felhasználásával több alaptípustól az egészen egyedi megoldásokig készítünk dobozokat. Gyártás előtt mintát készítünk a hozott, illetve az általunk tervezett dobozok esetén is.

Táblák, molinók

Bel- és kültérre is készítünk táblákat. Kiállításokra, dekorációnak, információs céllal. Kültéri használat esetén fontos, hogy festékünknek köszönhetően a nyomat színtartó, 3 évig UV álló, karcállósága érdekében fólia védelemmel is el tudjuk látni.

Roll-upok

Két féle méretben kapható szerkezettel és a hozzá tartozó hordozó táskával együtt. A méretek: 85×200 cm és 100×200 cm. Meglévő szerkezet esetén nyomatcsere is lehetséges.

One way vision perforált fóliák

Perforált ablak fólia, ami több mint 40% kiláthatóságot biztosít. Remek megoldás kirakatok, üvegajtók ablakok dekorálására.

Meghívók

Exkluzív megjelenés és kreatív alapanyagok széles választéka érhető el ahhoz, hogy a termék mindig tükrözze az adott alkalom színvonalát és hangulatát. Lézervágás és stancolás segítségével bármilyen kreatív formát, segítő szaktudásunkkal bármilyen ötletet megvalósítunk. Mindezek mellett arany és ezüst nyomással is egyedivé tudjuk tenni a terméket.

Poháralátétek, pohárgyűrűk

Rendezvények egységes összképének megteremtéséhez tökéletes reklámhordozó. Kávézók, pubok számára is elengedhetetlen eszköz.

Étlapok, itallapok

Bőrkötéses változattól a fóliázott, laminált, spirálozott, vagy fúrt és gumizott kivitelig bármilyen megoldással készíthető, akár csavarral összefogva a cserélhető belső lapokhoz. Az alapanyag tekintetében a választási lehetőség nagy, javasoljuk például a vízálló, szakadásálló, kültéri használatra is alkalmas műanyagot.

Matricák

Sok területen szükségesek az öntapadók például árazás, termékcímkék, logózás, informálás, raktári nyilvántartás. Nyomhatjuk papír vagy műanyag alapanyagra, felülete lehet matt vagy fényes, formája téglalap, kör vagy egyedi. Kiszerelésénél mindig figyelünk rá, hogy könnyen leválasztható legyen a hordozóról, ezért elölről vagy hátulról riccelést kap.

Laminált kártyák

A tartósság érdekében 2 oldalon laminált nyomatok. Ilyenek a tagsági, hűség kártyák, belépő kártyák, de akár névjegykártyaként is funkcionálhat. Előbbiek esetében lehetőség van egyedi kóddal ( szám, vonal, QR) ellátni a kártyát, de a tartalma is lehet egyedi, akár képi, vagy más elemben, minden egyes darab esetén.

Egyedi formájú termékek, lézervágás

Lézervágó és gravírozó berendezésünk segítségével, bármilyen egyedi formájú terméket elő tudunk állítani az alapanyagok széles skáláján mozogva. Legyen szó fáról, plexiről, papírról, olyan formát vagy mintát tudunk készíteni, amit Ön kér.

Képeslapok

A jókívánságokat ismét népszerű postán elküldeni, így lehet ez jó lehetőség barátoknak, családnak, de cégeknek is gondolataikat, benyomásaikat, mondanivalójukat kifejezni.

Naptárak

Többféle méretben és kivitelezésben érhetőek el naptáraink. A spirálozott akasztóval ellátottól, az asztali tartós változatig. A rajta szereplő grafika természetesen egyedileg választható. Cégeknek az arculatukat tükrözheti, de akár alapítványok, intézmények egész éves tevékenységét is felölelheti.