Fejlesztések
2017
05

Meggyorsítottuk a nyomott ívek feldolgozását kötészetünkön, a programozható Duplo DC-616 PRO típusú vágó-, biegelő-, és perforáló géppel. Ezek a feladtok így más folyó munkákkal párhuzamosan végezhetők.

2016
09

Ismét elsőként Magyarországon nálunk lett üzembe helyezve a CANON csúcs technológiájú legnagyobb színes nyomdagépe.

A Canon imagePRESS C10000VP-t, minden jól működő tudást megőrizve, fejlesztették tovább a még pontosabb színtartás érdekében szélesebb alapanyagskálán. Bízunk benne, hogy ezzel módunk lesz számos új felhasználási terület lefedésére is.

2016
08

Megújítottuk weblapunkat, frissítve, új tartalommal és optimalizálva táblagépre, telefonra. Ezzel együtt arculatunkon is változattunk, újra színeztük.

 

 

2015
08

Számítástechnikai rendszerünket bővítettük és frissítettük, a gyorsabb és biztonságosabb munka érdekében, illetve az archivált munkák helyigényének biztosításáért.

 

 

2014
12

Színes géppark tovább nő Canon imagePRESS C700 típusú géppel, mely a boríték és hosszú nyomatok gyártásánál nyújt segítséget a Cypressnek.

 

 

 

2014
01

Papír ívek egyedi formára vágása és új termékkörök megvalósítása érdekében lézerstancoló illetve gravírozó gépet állítottunk üzembe. Kutatjuk a lehetőségeit és kihasználjuk az ismereteket.

 

 

2013
02

Perfect Binder 420, automata könyvkötőgép került kötészetünkre, mely tökéletes nagy és kis szériájú munkák kötésére.

 

 

 

2012
11

Nyomjuk meg 2x

Legújabb beruházásunknak köszönhetően kiemelkedő minőségben, rövid határidővel tudunk fekete-fehér munkákat elkészíteni, mert megjött a legújabb OCÉ Vario Print 110 fekete nyomdagépünk, azaz gépeink…

…ugyanis kapacitásunk növelése érdekében 2 db nyomógéppel igyekszünk megfelelni a szűk határidőknek, és az ügyfeleink egyre bővülő igényeinek.

2011
10

Mutoh Kona 1400 vágóplotter

A Mutoh új vágóplotter sorozata a Kona képességei sokoldalúan felhasználhatóak, címkegyártáshoz, betűvágáshoz, kontúrvágáshoz. Keresztvágási funkciójának köszönhetően a tekercsben elkészült munkát ívesíthetjük is.

2011
10

CANON imagePRESS 6010 VP nyomógép kezdte meg működését nyomdánkban.

 

 

 

2010
09

Új vállalat irányítási rendszert vettünk használatba, mely a munkákat az indításuktól a számlázásig egyszerűen nyomon követhetővé teszi.

 

 

 

2010
06

A kötészetre új hajtogatógép érkezett, melyen az öt leggyakoribb hajtogatási stílus előre programozott, de egyedi méretek beállítása is lehetséges a kezelő panelen. A Duplo DF-1000-es a legfejlettebb a levegős technikájú kis helyigényű, könnyű kezelhető asztali hajtogató gépek között.

 

2010
01

A kötészet további fejlesztése rövidebb határidőket tesz lehetővé, magasabb leterheltség esetén is. A megnyomott ívek fóliázása több időt igényel, mint maga a nyomás. Ezért új nagyobb formátumú MATRIXDUO 460 fóliázógép került beüzemelésre, amivel egy oldalon is ugyanolyan gyorsasággal és hatékonyan tudjuk elvégezni a feladatot.

2009
11

Kötészetünk folyamatos fejlesztése révén célunk házon belül megoldani minden felmerülő utómunkálatot. Ennek eléréséhez papírfúrót helyeztünk üzembe a lyukasztott termékek elkészítéséhez.

 

 

2009
05

Lecseréltük kültéri nagy formátumú nyomtatónkat, lényegesen javítva ezzel a nyomat minőségén és a gép gyorsaságán.

Új gépünk a ValueJet 1614-es, egy darab Piezo nyomtató fejjel van felszerelve, mely 1440 fúvókát tartalmaz. Ez a mennyiség 4-szerese a korábbi nyomtatónk fúvókáinak. A nyomtatásnál pedig egy speciális hullámvonal technológiát alkalmaz, ami szintén a képek szebb minőségét segíti.

2008
11

Új zsugorfóliázó berendezést vásároltunk a készárú csomagolás minőségének javítása érdekében. Segítségével a jövőben az egységcsomagok szállítási terhelhetősége megnő.

 

 

2008
07

Nyomdánk Magyarországon elsőként megvásárolta a CANON legújabb fejlesztésű digitális színes nyomdagépét.

A Canon imagePRESS C7000VP figyelemre méltó versenyző: az első csúcskategóriás digitális színes nyomdagép, amely forradalmi képminőségével ötvözi a digitális technológia sokoldalúságát és hatékonyságát az ofszet nyomtatáséval.

Új generációs nyomdagépünk bármely felületkezelt nyomathordozóra új, egyenletes csík és foltmentes képi minőséget biztosít maximum 300 g/m² súlyú alapanyagra. Az innovációnak köszönhetően digitális nyomataink minősége vetekszik az ofszet nyomatok minőségével.

2008
06

Nyomtatás utáni munkálatok gyorsabbá és pontosabbá tétele érdekében automatizált, egy menetben tűző, hajtogató és visszavágó berendezést vásároltunk.

Idei évi célunk, miszerint kötészeti lehetőségeinket megerősítve biztosítjuk a megnövekedett nyomtatási igények minőségi és határidőben történő kigyártását, a DUPLO System 1000 berendezésével a véghajrába érkezett.

2008
01

Növekvő nyomdai kapacitásunk újabb berendezése, egy Xerox 4590 típusú egyszínes nyomógép. Ezzel fekete nyomókapacitásunk több százezer ív havi teljesítményre növekedett.

 

 

2007
07

Saját kötészetünk további bővítése céljából beszerzésre került egy tűző és hajtogató berendezés.

 

 

 

2007
06

Hosszútávú Együttműködési Díj – Xerox Magyarország Kft.

Beszállítónk és egyben üzleti partnerünk együttműködésünk kiváló minőségére való tekintettel hosszútávú partnerkapcsolati díjat ajándékozott nyomdánknak.

 

2007
06

Újabb beruházásunk keretében ragasztókötő berendezés beszerzésére került sor, növelve a kész termékek minőségéhez és határidőben történő elkészítéséhez kapcsolódó pontosságunkat.

 

 

2007
03

Termelési folyamataink racionalizálása érdekében újabb területek igénybe vétele vált szükségessé. A termelés leválasztásra került az adminisztratív területektől, biztosítva ezzel a gazdaságos termeléshez kapcsolódó lépéseket.

 

2006
09

Minőségi munkánk és növekedési terveink érdekében létszámbővítést hajtottunk végre. Kollegáink köre az elmúlt években így már közel háromszorosára bővült. Új kollegánk munkája elsősorban a fotózásra és a képek grafikai feldolgozhatóságának előkészítésére terjed ki.

 

2006
01

Nagy örömünkre szolgál beszámolni új beruházásunkról. Ennek keretében a jövőben megrendelőink termékfotózást is igénybe vehetnek cégünktől. A fotózást egyrészt műtermi körülmények között végezzük, másrészt viszont készen állunk kihelyezett fotózások elvégzésére, Budapesten és vidéken egyaránt.